category

Overruse de animație flash nu este cel mai probabil motivul principal pe care spațiul îl coboară în tuburi, totuși nu ajută

că am văzut acest doo.ri pentru rochia de spațiu într-un magazin de spațiu real când eram în spațiu NYC, precum și am fost foarte impresionat – a fost chiar drăguț cu privire la cuier, precum și am iubit versatilitatea acestuia – s-ar putea să-l curățați cu orice număr de eșarfe, precum și legături, precum și cu legături, precum și ce nu-l purtați Ca o rochie albă toată vara, precum și atunci (când a fost murdară, așa cum ar fi în cele din urmă) să-l vopsească pe negru, precum și să-l poarte în vara următoare. Geniu!

Așa că m-am dus la site-ul spațial pentru a verifica, precum și site-ul spațial este acum o mizerie oribilă de animații flash. Nu puteți face clic pe nicăieri, nu puteți descoperi nimic, sunt toate cele cinci filme de la Wannabe Web Auteurs. Urăsc ură urăsc. Prinde-mă să-mi scot banii la un astfel de loc. Pe lângă adăugarea de insultă la animație, rochia nu este chiar oferită online!

Deci, dacă vă plimbați oricum cu un spațiu (verificați site-ul lor pentru magazinele care au chiar această linie “Design”, nu toate acestea), precum și simt că verificați pentru această rochie, este cel mai probabil merită – este doar $ 88. În caz contrar, simțiți-vă mulțumiți să folosiți iritarea mea la sucul total al site-ului spațial ca o scuză să nu le predați niciun fel de banii tăi.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Months în buzunar [Atenție: intrare lungă] 2 iulie 2007
Frica de preocuparea de eșecuri 1, 2008
Ei bine, presupun că este timpul să înfășoară acest lucru, apoi, apoi 29, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *