Uncategorized

Întotdeauna vom avea Paris

mulțumesc lui Kay, care a trimis legătura cu acest model în această dimineață.

Simt că ar trebui să găsesc acest model în dimensiunea mea și să mă reduc imediat, în cazul în care suntem vreodată invadați și mă găsesc conducând o celulă a rezistenței. (Am fost obsedat de narațiuni de rezistență, în special povestea unui stat secret și de lungă plimbare în care oamenii merg de la Siberia în India. Bine, poate că sunt încă obsedat.)

Punctul meu este, cu această rochie, Beret și Heckaif, aș fi un lider al rezistenței. Aș avea o poveste de acoperire neobișnuită – care rulează un orfelinat? În cazul în care unii dintre “copii” erau de fapt “oameni mici” și experți de demolare? – Dar, în realitate, aș obține ziare false, jefuirea transportului de arme, angajând în acte de sabotaj și folosesc acele buzunare fantastice pentru a-mi ascunde derrinatorul meu snub-nas. (Și atâta timp cât scriu acest lucru, la un moment dat, am să zbor un plan de propulsie.)

Prea rău sora mea gemene, quisling în galben, încearcă să mă trădeze. Din fericire, am știut că nu a fost bună, așa că am distrus-o cu o misiune de momeală în timp ce spiritul fugarii reali din țară (acolo intră în planul de susținere).

Sau, știi, ai putea să faci această rochie și să devii liderul altcuiva (rezistențe fiind mai puține și mai departe între aceste zile). noroc!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Un oaspete rant pe “De ce sunt modele de vintage atât de scumpe?” 17 iulie 2008with 116 comentarii
LinkTastic Vineri: Ajutor Edition 30, 2008Wit 41 Comentarii
Cum să: Faceți o fustă cu trei panouri au buzunar 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *