category

Ghid de stil Diva: Exact cum să porți o rochie de hanorac

Când se referă la moda de iarnă, rochia de hanorac este una dintre preferatele noastre absolute. Ne place, deoarece este elegant, versatil, precum și cel mai bun dintre toate, este confortabil, precum și vă va menține cald în timpul lunii răcoroase de iarnă. Așadar, programul îl iubim la fel de mult ca noi, am crezut că ar fi un concept excelent pentru a face un ghid de stil rapid despre exact cum să purtăm o rochie de hanorac ca o diva generală.
[Citește și: pulovere pentru fete]

Citiți mai departe pentru a înțelege mult mai multe despre rochiile de hanorac pentru femei, precum și exact cum să le zguduiți.
Rochii de pulover pentru femei
Iată câteva metode rapide, precum și simple pentru a crește coeficientul de frumusețe al rochiei de hanorac. A lua ținuta de la „meh” la „wow” nu este cu adevărat o sarcină grea. Fii influențat de aceste rochii de hanorac pentru idei de ținute pentru femei.
Centura
Purtați o centură frumoasă, mare, cu rochia de hanorac. Nu numai că vă va ajuta să vă obțineți secțiunea intermediară, precum și să vă accentuați curbele, ci va fi, de asemenea, un accesoriu excelent pentru a vă totaliza ținuta, precum și pentru a face să pară mult mai elegant.

Spune într -adevăr cizmelor
Purtați o pereche de cizme, de preferință înalte de coapse, pentru a vă lua rochia de hanorac de la grozav, precum și de minunat la obraznic, precum și de sexy. Această combinație nu eșuează niciodată. Este un meci făcut în raiul modei.

Straturi galore
Asigurați -vă că adăugați câteva straturi pentru a vă reuni frumos ținuta, cu un pic mai mult interes pentru detalii. Eșarfele, pălăriile, jachetele, precum și cardiganii sunt toate adăugările mici care pot face o diferență semnificativă pentru ținuta ta. Așadar, nu vă îngroziți să adăugați straturi la rochia de hanorac.

[Citește și: Exact cum să porți un pulover]

Joacă -te cu texturi
Nu există politici dificile, precum și rapide, atunci când se referă la exact cum să poarte o rochie de hanorac. Așadar, lăsați -vă creativitatea să curgă în sălbăticie, precum și să nu vă îndepărtați de experimentarea cu diferite texturi. Ne plac aspectul distractiv care sunt produse ca urmare a unor experimente îndrăznețe. Ce zici de asocierea rochiei de hanorac cu dresuri tricotate? Sau cu o pereche de pantaloni din piele? Oricât de nebunesc ar părea, aceste combinații funcționează surprinzător de bine pentru a produce un aspect modern, edgy, precum și nimic asemănător cu orice ați văzut înainte.
[SC: Mediad]
Oferiți -le culorilor o șansă
Atât de des, păstrând cu iernile groaznice, par să ne mutăm și garderoba. Deși nu este nimic în neregulă cu negru, alb, precum și gri, puteți adăuga întotdeauna mult mai multă culoare ținutei dvs. pentru a -i oferi un efect mai luminos, mult mai vesel. Așadar, ieșiți din zona dvs. de confort, precum și oferiți culorilor o posibilitate în această iarnă!

Nu suntem de acord cu conceptul că o rochie de hanorac este o opțiune „sigură” pentru iarnă. Nu, nu este! Este o alegere elegantă, distractivă, înrădăcinată și sexy-as-wou-want-it-to-to-be spre spre a fi. Este doar „sigur” atunci când nu înțelegeți exact cum să purtați un halat de hanorac, precum și să nu faceți dreptate, păstrându -vă astfel aspectul plictisitor. Este timpul pentru tine să crești jocul, precum și să desenezi un nivel cu totul nou de stil, precum și suave atunci când se referă la umila rochie de hanorac. Deci, preocuparea este acum, ești pregătit pentru provocare? Care dintre conceptele de mai sus ar putea încerca sau ați crede mai degrabă propriile metode pentru a stiliza o rochie de hanorac?
Sursa: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *